Sous vide nyretapper (Hanger Steak / Boeuf Onglet)
Få succes med tilberedning af nyretapper Nyretapper er en delikat udskæring, som mange mennesker går udenom alene på grund af navnet. Udskæringen findes også under navnene ”Hanger Steak”, som er...
Vi har skiftet navn!
Sousvide.dk er blevet til Kitchentech.dk – nyt navn, samme tryghed og mange flere produkter
Klik her og læs mere
Dansk webshop Fri fragt over 500 kr Hurtig levering
4,8
Få succes med tilberedning af nyretapper Nyretapper er en delikat udskæring, som mange mennesker går udenom alene på grund af navnet. Udskæringen findes også under navnene ”Hanger Steak”, som er...
Opskriften er meget simpel! Gnub spareribs med din favorit rub Vakuumpak spareribs med din vakuumpakker Tilbered ved 60 °C i 48 timer med sous vide metoden Smør med BBQ sauce på dine spareribs Smid dem på en...
Tilbered kyllingebryst sous vide ved 61 °C i 45 min. Tag kyllingen op af vandbadet og lad det blive i vakuumposen. Pak evt. posen ind i et viskestykke så kyllingen ikke bliver kold. Sæt straks vandbadet til 87 ° -...
Er du ligesom mange andre danskere kæmpe fan af pulled pork? Så får du her opskriften på, hvordan du laver en helt igennem fantastisk pulled pork, der er udskåret fra den spanske luksusgris Iberico, som her i Danmark...
For at lave den perfekte flæskesteg, så skal du anvende sous vide udstyr. Find den startpakke der passer til dit behov og kom igang inden jul. Klik her og kom til startpakkerne Lav den perfekte...
Whiskeysauce Ingredienser: 1 spsk. rapsolie 1 Zittauerløg 5 fed hvidløg 200 gr rosiner 1 dl Hvidvin 3 dl Whiskey 6 kviste timian 1 l god hønsefond 15 sorte peberkorn 1 laurbærblad 8 nelliker...