Vi har skiftet navn!
Sousvide.dk er blevet til Kitchentech.dk – nyt navn, samme tryghed og mange flere produkter
Klik her og læs mere

  Tlf.: 71 99 12 12

Dansk webshop Dansk webshop

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

Dansk Webshop Dansk webshop   Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

køkkenmaskiner og røremaskiner

Kaffe- og espressomaskiner Vakuumposer Ekstern vakuumpakker

professionelle produkter

komigangmedsousvide

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i pizzaovne

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Køkkenknive

Færdigretter

Nogle private anvender sous vide-teknikken, så de hurtigt kan trylle et lækkert måltid mad frem, på dage hvor det skal gå stærkt.

De laver store portioner mad på traditionel vis, det kan være boller i karry, gullasch og lignende. Når maden er færdig og er kølet ned, pakkes maden i vakuumposer og forsegles. Disse fryses ned og gemmes til de skal bruges.
 

Herefter kan de, fra frossen tilstand, varmes op i sous vide-maskinen på cirka 45 min. Maden bevarer alt sin smag og smager meget bedre, end du er vant til når du får rester.
 

Det er bestemt ikke pga. færdigretterne man skal løbe ud og investere 3-5.000 kroner i sous vide-udstyr. Men hvis man alligevel har udstyret stående, er det da en fin lille bonus.