Gør julehandlen nem - alt til køkken og grill samlet ét sted.
Alle ordrer lagt inden den 19. december 2025 leveres inden jul.
Julegaver byttes indtil den 30. januar 2026

  Tlf.: 71 99 12 12

Dansk webshop Dansk webshop

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

Dansk Webshop Dansk webshop   Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

godt nytår

god jul alle sammen

Kaffe- og espressomaskiner Vakuumposer Ekstern vakuumpakker

professionelle produkter

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

sous vide udstyr

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores køkkenknive

Køkkenknive

Fisk

 

Vi har et stort udvalg af Sous Vide kogebøger med lækre opskrifter til fantastiske priser!  Klik her og se udvalget

Fisk er meget delikat. Derfor er det vigtigt, at man ikke giver det for meget. Tider og temperaturer herunder, er sat efter at fisken skal tilberedes under medium.

Når du tilbereder fisk ved så lave temperaturer, så tag de samme forholdsregler, som hvis du lavede sushi. Da vi arbejder med korte tilberedningstider, så er det begrænset hvor mange bakterier du dræber under opvarmningen – sørg derfor for, at du køber din fisk hos en fiskehandler du har tillid til.

Tiderne herunder er for fileter/steaks i portionsstørrelser. Mange af fiskene kan godt tilberedes hele – her gælder en god tommelfingerregel: Hvis fisken kan være i et sous vide kar, på 7-14 liter, så skal du blot forlænge tilberedningstiden med cirka 100 %, hvis du ønsker at tilberede den hel – dog anbefales det ikke at tilberede hele fisk sous vide.

 

FISK


 

Vægt / Størrelse


 

Temperatur


 

Tid


 

Tun

2-300 gram

48 °C

25 min

Laks

2-300 gram

48 °C

25 min

Sværdfisk

2-300 gram

48 °C

25 min

Torsk

2-300 gram

48 °C

25 min

Havkat

2-300 gram

49 °C

25 min

Makrel

1-200 gram

49 °C

30 min

Malle

2-300 gram

49 °C

25 min

Havaborre

2-300 gram

49 °C

25 min

Karpe

2-300 gram

49 °C

25 min

Kuller

2-300 gram

49 °C

30 min

Hellefisk

2-300 gram

48 °C

20 min

Ørred

2-300 gram

48 °C

25 min

Fjeldlørred

2-300 gram

48 °C

25 min

Skrubbe

2-300 gram

49 °C

25 min

Pighvar

2-300 gram

49 °C

30 min

Haj

2-300 gram

49 °C

30 min


© – Copyright – Alt indhold, herunder også tabeller, på Kitchentech.dk er beskyttet af lov om ophavsret.