Vi har skiftet navn!
Sousvide.dk er blevet til Kitchentech.dk – nyt navn, samme tryghed og mange flere produkter
Klik her og læs mere

  Tlf.: 71 99 12 12

Dansk webshop Dansk webshop

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

Dansk Webshop Dansk webshop   Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

køkkenmaskiner og røremaskiner

Kaffe- og espressomaskiner Vakuumposer Ekstern vakuumpakker

komigangmedsousvide

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i pizzaovne

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Køkkenknive

SKARP PRIS
Gæstemad med SOUS VIDE (dansk)

Gæstemad med SOUS VIDE (dansk)

249 kr.

(inkl. moms)

  Fri fragt over 500 kr.
E-mærket webshop Levering 1-2 hverdage

  +2000 anmeldelser


Billigst på PriceRunner
Model/Varenr.: SV-GSV
Lagerstatus: På lager - 1-2 hverdages levering
stk.

Bestil inden kl 13.00 og få din ordre sendt samme hverdag

Så er der kommet en helt ny sous vide bog på markedet fra forfatteren Peter Friehling.
Bogen Gæstemad med SOUS VIDE, fokuserer som titlen hedder, på hvordan du anvender sous vide og samtidig være vært for dine gæster.

Forlaget skriver følgende om bogen:

Det er en udfordring både at stå for maden og være sammen med sine gæster. I Gæstemad med SOUS VIDE får du tips, tricks og 10 lækre treretters-menuer, som giver dig tid til at hygge med dine gæster, mens du stadig har tjek på maden. Nøgleordene er planlægning og overblik. Gæstemad med SOUS VIDE har planlægningen indbygget i opskrifterne og giver dig overblikket.
 

De 10 menuer er sammensat efter årstider, råvarer og pengepung, så nu kan du invitere gæster til middag hver dag, året rundt. Alle opskrifter er originale og udviklet specielt til sous vide, på en måde der fremhæver råvarernes unikke smag og sikrer deres optimale konsistens. Alle retter i bogen er serveringsklare på mindre end et kvarter og ofte med kun få minutters indsats i køkkenet.
 

Eksempler på menuer er:
 

Efterårsmenu bestående af

  • Kalvecuvette med tunmousse og syltede tomater.
  • Vildsvinekølle med solbærglaserede rødbeder, stegte pastinakker og brun sovs.
  • Pocheret pære med espressois og hvid chokoladesovs.
     

Prisbevidst menu bestående af

  • Muslingesuppe med porreolie.
  • Fyldt nakkefilet med Pommes Anna, rødkålssalat og tomatsovs.
  • Æblekage med æblesirup og Mascarpone.

 

Bogen er på 148 sider.

Andre kunder har også købt