Vi har skiftet navn!
Sousvide.dk er blevet til Kitchentech.dk – nyt navn, samme tryghed og mange flere produkter
Klik her og læs mere

  Tlf.: 71 99 12 12

Dansk webshop Dansk webshop

   Fri fragt v. køb over 500 kr.

   Hurtig levering

Dansk Webshop Dansk webshop   Fri fragt over 500 kr   Hurtig levering  Se alle anmeldelser på Trustpilot4,8

køkkenmaskiner og røremaskiner

Kaffe- og espressomaskiner Vakuumposer Ekstern vakuumpakker

professionelle produkter

komigangmedsousvide

Konro Yakitori Grill - Se dem alle her

Konro Yakitori Grill

Alt i pizzaovne

Sous Vide Udstyr

Se alle vores dehydratorer

Dehydratorer

Se alle vores vakuumpakkkere

Køkkenknive

Vakuumsyltede hvide asparges

Oprettet d. under Sous Vide, Vakuum

Vakuumsyltede hvide asparges

Elsker du også de smukke hvide asparges, og ville du ønske at sæsonen varede lidt længere?
Med denne vakuumsyltemetode kan du bevare dine asparges i op til 3 måneder efter tilberedningen.

8 Hvide asparges
0,5 dl æbleeddike
0,5 dl hvidvin
0,5 dl rørsukker
0,5 dl vand
8 gr fint salt
Sort peber, laurbær, koriander- og fennikelfrø

Start med at koge en syltelage af æbleeddiken, hvidvinen, rørsukkeret, vandet, salten og krydderierne. Køl lagen af til stuetemperatur.
Skræl de hvide asparges og knæk bunden af. Læg de hvide asparges i en vakuumpose. Sigt krydderierne fra syltelagen og hæld lagen i posen sammen med de hvide asparges.
Anvend din kammer vakuumpakker og forsegl posen og tilbered den sous vide ved 80 grader i 10 minutter.
Køl posen af i vand.

Posen opbevares nu på køl og kan holde sig ubrudt i 3 måneder.
 

Opskriften er lavet af Kok, Nikolaj Skadborg

 

© - Copyright - Alt indhold, herunder også opskrifter, på Kitchentech.dk, er beskyttet af lov om ophavsret.


Kommentar(er) 2

  • Sven Lohmann
    Sven Lohmann

    Skal blot hřre: Kan det kun lade ig gřre med en kammervacuumpakker?

    Svar

  • Sven Lohmann
    Sven Lohmann

    Skal blot hřre: Kan det kun lade ig gřre med en kammervacuumpakker?

    Svar

Skriv din kommentar